Over mij

#iammarina

Online Marketeer - Marina WiedemeijerVan origine ben ik Sociaal Pedagogisch Hulpverlener met een aantal jaar ervaring. Ik ben een verbinder, houd ontzettend van communiceren en delen van kennis doe ik ook graag. Leer altijd weer nieuwe dingen, want daar sta ik graag voor open.

Momenteel werkzaam als marketeer en dichter. Schrijver wilde ik graag worden. Woorden en ik, dat gaat al jarenlang samen. Ik houd van woordrafels, bij elkaar brengen van zinnen, overbrengen van een boodschap. Die je raakt, die je een klik geeft met de persoon of het bedrijf. Daar word ik enthousiast van. Storytelling en Customer Journey, juist dat persoonlijke verhaal wil ik graag overbrengen.

Ik heb veel certificaten behaald in Marketing o.a. Leergang Online Marketeer en Leergang Contentmanager. Daarnaast volg ik veel webinars/blogs/artikelen om op de hoogte te blijven.

Bloggen doe ik al een tijdje in de vorm van gedichten schrijven op marzone.nl en adrianarose.nl.

Daarnaast heb ik veel ervaring in projectmanagement, Linkbuilding, SEO en communicatie. Snel tot de kern van de vraag van de klant, een vertaalslag maken van de klant naar doelgroep en resultaatgericht zijn. Dit door websites (200+) hoog in Google krijgen, leadgeneratie (min. 2 klanten per website), projecten binnen de deadline op te leveren (opleidingsgids, BTW/SAP project, website jouw.vitaalpunt.nl, flowforce.nl, uwise.nl, kinafotografie.com), opzet en uitvoering nieuwsbrieven, en niet onbelangrijk goede en duidelijke communicatie met de klanten. Bekijk mijn werkervaring op mijn LinkedIn profiel.

Ik communiceer makkelijk, ben creatief en duidelijk, heb oog voor detail, ben analytisch en rond mijn projecten binnen de deadlines af. Kijk ook eens op mijn Pinterest account.

Ik ben geboren in Leiden en uit eindelijk terecht gekomen in Noord Brabant. Hier voel ik mij thuis! Eén van de personen die ik bewonder is Oprah Winfrey en aan 1 van haar quotes wil ik mij graag conformeren: “Passion is energy. Feel the power that comes from focusing on what excites you”.

Ik woon in de mooiste stad van Noord Brabant: Den Bosch. En houd van muziek, films & series, theater, fotografie, spinning. Social media junkie, blogger en marketeer. Wakker gemaakt worden voor een reis naar NZ/USA, dan ga ik met je mee, anders moet je me echt laten slapen!

Neem contact met mij op voor meer informatie, een gesprek of een nieuwe baan!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *